Goedkope tarieven koeriersdiensten bij ERM Logistics?

In de transportwereld worden verschillende middelen gebruikt, als het gaat om het vervoeren van vracht van en naar locaties. Als u iets kleins wil laten afleveren bij bijvoorbeeld een klant, waar niet persé een vrachtwagen voor nodig is maar bijvoorbeeld een personenauto kan volstaan, dan zijn de tarieven voor deze koeriersdiensten zeer gunstig bij ERM Logistics. De aflevering gebeurt doorgaans veel sneller, omdat uw brief of pakketjes niet eerst een vrachtwagen hoeft te vullen en in een route opgenomen hoeven te worden: er kan direct gereden worden. Zo kan het in de stad heel goed zijn dat een fietskoerier sneller van de ene kant van de stad naar de andere kan is, dan een auto. Als dat kan, is dat bovendien beter is voor het milieu.

Wat zijn de tarieven voor koeriersdiensten?

Ook voor de grotere vracht kunt u terecht bij ERM logistics en de tarieven voor deze koeriersdienst zijn ook zeer concurrerend. Voor de exacte tarieven van de koersdiensten kunt u contact met ons opnemen omdat het afhankelijk is van het gewicht en de afstand. Wij werken bij ERM Logistics met gestaffelde tarieven voor koeriersdiensten, wat betekent dat u per gewichtsklasse binnen een bepaald tarief valt met uw bestelling, zoals dat ook werkt met bijvoorbeeld PostNL. Verder wordt er ook gekeken naar de afstand en betaalt u een opslag als de afstand groter is dan een straal van 20 kilometer. Betreft het een spoedlevering, en wil u dat uw brief of pakketje direct wordt opgehaald dan kan dat natuurlijk ook. Neemt u even contact met ons op, dan zorgen we dat u direct het juiste tarief krijgt voor de koeriersdienst, zonder omwegen of verborgen kosten.

Kan ik een tijd afspreken?

Bij ERM Logistics heeft u altijd een vaste contactpersoon. Die belt u om een koeriersdienst af te spreken, en u kunt dan samen met hem of haar bespreken wat een goed moment is om uw bezorging bij u op te halen. Wil u graag dat wij uw brief of pakketjes ergens anders voor u ophalen en bij u bezorgen dan kan dat natuurlijk ook. Uw persoonlijk contact kan dan voor u uitzoeken hoe lang uw brief of pakketje erover doet om aan te komen, zodat we er zijn als het u schikt. Zelfs met deze persoonlijke aanpak blijven onze tarieven voor de koeriersdiensten zeer aantrekkelijk.  En natuurlijk werken we met betrouwbare koeriers, die beschikken over de juiste papieren en een interne opleiding hebben genoten om ervoor te zorgen dat u een tevreden klant bent, want daar is het ons om te doen.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over de tarieven van de koeriersdiensten, maar zit je toch nog met andere vragen klik dan op een van de onderstaande.
Tracking

Koerierdiensten nodig Amsterdam

Over ons