ERMLogistics Koeriersdienst Schiphol

Bij ERMLogistics zijn we onder andere gespecialiseerd in koeriersdiensten van en naar Schiphol. Door de perfecte en zeer centrale ligging van ERMLogistics zijn we snel op Schiphol om uw zending op te halen of weg te brengen. Dat is in de huidige tijd een groot voordeel, het scheelt immers veel tijd als u gebruik maakt van onze koeriersdienst Schiphol, waardoor uw zending gegarandeerd op tijd gehaald of gebracht kan worden.

Wat kost de koeriersdienst Schiphol bij ERMLogistics?

De kosten van de koeriersdienst Schiphol zijn afhankelijk van de optie die u kiest. U heeft de keuze uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bepalen of u een spoed- of een gewone koeriersdienst wil. Met de gewone koerierdienst Schiphol proberen we uw zending te combineren met andere zendingen. Daardoor wordt het goedkoper, maar uw zending kan langer onderweg zijn. Is er spoed dan wachten we nergens op en rijden exclusief voor u. U zult begrijpen dat dat hogere kosten met zich mee brengt, we hebben een overzicht met de tarieven voor u klaarliggen.

Moet ik een zending met koeriersdienst Schiphol speciaal verpakken?

U hoeft een zending voor de koeriersdienst naar Schiphol niet speciaal te verpakken, ten minste niet voor het transportgedeelte binnen Nederland dat wij verzorgen. Mocht het brievenpost betreffen dan raden we u wel aan om de enveloppen gesloten aan te leveren, gewoon om te zorgen dat er niets uit kan vallen. Mocht uw zending mee moeten met een vlucht naar een ander land, dan is het verstandig om even te kijken op de internet pagina van de luchtmaatschappij. Wellicht kunt ook even zoeken op het land waar de zending heen gaat om te zien of er speciale eisen gesteld worden. Natuurlijk willen wij u daarbij helpen, wij doen het graag!

Is een zending met ERMLogistics koeriersdienst Schiphol verzekerd?

Als u gebruik maakt van de koeriersdienst Schiphol van ERMLogisticsdan kunt u rekenen op professionals. Uw zending wordt met zorg behandeld, en is daarom standaard verzekerd bij ERMLogistics koeriersbedrijf Amsterdam.  Als u kostbaarheden wil verzenden met de koeriersdienst Schiphol dan raden we u wel aan om de zending bij te verzekeren. Op die manier komt u niet voor onverwachte vervelende verrassingen te staan, mocht er onverhoopt tóch iets gebeuren. Als u dat wil kunt u contact met ons opnemen en zal uw vaste contactpersoon u snel verder kunnen helpen met informatie en het vinden van de juiste verzekering!

Ben je goed genoeg geïnformeerd over de koeriersdienst Schiphol? Lees dan ook onze andere artikelen.