Koeriersdienst internationaal

Misschien staat u er niet zo snel bij stil, maar bij ERMLogistics verzorgen we niet alleen koeriersdiensten binnen Nederland. Ook voor koeriersdiensten internationaal kunt u terecht bij ERMLogistics. Onze afdeling Koeriersdienst internationaal is er volledig op ingespeeld om uw zending ook in het buitenland veilig en snel op te halen of weg te brengen. Met deze dienst zorgen wij er gegarandeerd voor dat uw zending op tijd aankomt op de plaats van bestemming. Alleen al door onze jarenlange ervaring “langs de weg’ weten we nu eenmaal wat de snelste verbinding tussen A en B is. Dat geldt voor Nederland, maar ook daar buiten.

Hoe werkt de koeriersdienst internationaal bij ERMLogistics?

De werking van de koeriersdienst internationaal blijft voor u als klant heel simpel. Ook hier heeft u de keuze uit verschillende opties, zoals of het een spoed bezorging betreft, of dat het om een gewone koeriersdienst gaat, maar dan wel internationaal. Als u gebruik wil maken van onze koeriersdienst internationaal komt er wel vaak iets meer kijken. Omdat we nou eenmaal een grens over gaan hebben we te maken met douane, en met plaatselijke verordeningen (zoals afwijkende regels voor het vervoer van bepaalde stoffen over de weg, maar ook verplichte rijroutes voor commercieel verkeer bijvoorbeeld).


Moet ik nog ergens rekening mee houden bij een zending met koeriersdienst internationaal?

Zoals gezegd hangt het er helemaal van af naar welk land uw zending gebracht moet worden, of uit welk land uw zending opgehaald moet worden. Daarbij maakt het ook uit wat er in de zending zit: niet alleen moeten er meestal douanedocumenten ingevuld worden waarop precies staat wat er in de zending zit, maar afhankelijk van de inhoud moet die ook aan bepaalde voorwaarden voldoen. En niet alle producten mogen geïmporteerd worden in Nederland, of geëxporteerd (dat is uitgevoerd) vanuit elk land.


Kan ERMLogistics koeriersdienst internationaal mij helpen met de documenten?


Wij kunnen u heel goed helpen met advies over de juiste douanedocumenten die u nodig heeft, bij het correct invullen van de documenten, of het aanvragen van vergunningen als dat nodig mocht blijken. Omdat de regelgeving, zeker momenteel, continu wijzigt en per dag, per land verschilt, is het wel zo handig om een expert als ERMLogistics koeriersdienst internationaal om advies te vragen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen: zo komt u nooit voor verrassingen te staan, en bereikt uw zending veilig zijn bestemming.

Ben je goed genoeg geïnformeerd over een Koeriersdienst internationaal?

dan kunnen de onderstaande onderwerpen ook interessant zijn voor u, klik hiervoor op een van de onderstaande links: