Koeriersbedrijf Amsterdam.

Koeriersbedrijf Amsterdam. ERMlogistics is een koeriersbedrijf in Amsterdam, dat al langer meegaat. Bij ERMlogistics zijn uw goederen veilig en in vertrouwde handen. Bij ons werken alleen maar mensen met ervaring, en met hart voor uw zaak. Ons doel is elk dag weer tevreden kanten, onze missie is om snel en tijdig uw pakket af te leveren waar het moet zijn, met de zorg die dat pakket verdient.

koeriersbedrijf amsterdam

Waarom heb ik een koeriersbedrijf in Amsterdam ERMlogistics nodig?

Als u wil dat uw lading heel aankomt, dan kunt u het best voor ERMlogistics koeriersbedrijf Amsterdam kiezen. Wij garanderen namelijk een 100% veilige levering, wat betekent dat wij er garant voor staan dat uw zending bij ons veilig is. Dat klinkt hoogdravend, maar we kunnen dat bieden omdat we jarenlange expertise in huis hebben, en precies weten wat uw zending voor u betekent. Wij gaan ermee om alsof het ons kind is, dat wil zeggen met alle mogelijke zorg omringd. Onze koeriers hebben minimaal twee jaar ervaring met dit werk en worden volledig door ons gescreend. Bovendien wordt iedereen voordat hij of zij voor koeriersbedrijf Amsterdam de weg op mag, door ons intern opgeleid om ervoor te zorgen dat ze volgens onze hoge standaard werken. Dar nemen we de tijd voor. Op die manier heeft u gewoon geen omkijken of zorgen over uw zending, wij zorgen voor alles.

Voordelen van ERMlogistics

De voordelen voor u als u gebruik maakt van koeriersbedrijf Amsterdam is dat we zeer goed bekend zijn in Amsterdam en omstreken, en op de hoogte van alle werkzaamheden bijvoorbeeld. Op die manier zult u van ons nooit een telefoontje krijgen dat het langer gaat duren dan gedacht, doordat we ineens ergens vast staan vanwege werkzaamheden. En dat betekent dat u de geadresseerde van uw vracht kunt verzekeren dat uw lading veilig en op tijd aankomt, zonder het risico van beschadiging of incompleetheid.

Waarom zou u uw vracht laten bezorgen door ERMlogistics?

Als u een beroep doet op ERMlogistics koeriersbedrijf Amsterdam dan wil u dat u erop kunt rekenen dat uw zending veilig is, en tijdig bezorgd wordt. Daarbij wil u kunnen rekenen op zorgvuldige behandeling van bij voorbeeld uw vertrouwelijke stukken. Met ERMlogistics koeriersbedrijf Amsterdam heeft u te maken met uitsluitend ervaren koeriers, die bovendien 100% betrouwbaar zijn. We nemen niet zomaar chauffeurs aan: al onze chauffeurs zijn in bezit van de juiste papieren, zoals minimaal een ACN en VOG.

ERMlogistics is uw koeriersbedrijf in amsterdam.

ent u opzoek naar een koeriersbedrijf in amsterdan dat uw ladingen en zendingen op de juiste bestemmingen van A naar B bezorgen? Het koeriersbedrijf in amsterdam genaamd Erm Logistics kan dit voor u realiseren. Wij doen dit uiteraard met een professioneel team en u kunt ook uw lading online volgen. Dit zorgt ervoor dat uw lading altijd op tijd is. Wij transporteren uw lading niet alleen nationaal maar ook internationaal.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? klik hier

Koeriersbedrijf Amsterdam: lekker lokaal

Voor Amsterdammers, het koeriersbedrijf Amsterdam. Bij ons staat zorg voor jouw pakket centraal, snelle levering vanuit de stad waar we allemaal van houden. Door ons kan jij je pakketten laten bezorgen en na afgifte behandelen we jouw pakket anders dan anderen. Waar er bij de grote dienstverleners in de pakket-industrie een heus depot aan te pas komt is dit bij ons niet het geval. Je pakket komt niet in handen van tientallen werknemers alvorens het bij de plaats van bestemming afgeleverd wordt. Diegene die je pakket aanneemt, levert het ook af. Dat is een geruststellende gedachte, het gaat bij de grote jongens in onze branche namelijk nogal eens mis.

Koeriersbedrijf Amsterdam tracking


Ons unique selling point, waarmee we onszelf onderscheiden van de rest, is dat je je pakketten kunt tracken. Je kunt meekijken met de bezorgroute waardoor je precies weet wanneer je pakket afgeleverd wordt. Dit is fijn voor de ontvanger. Want hoe vaak komt het voor dat jouw klant 3 uur aan het wachten is op een pakket, waarna het alsnog later dan het afgesproken tijdstip wordt geleverd? Voorkom scheve gezichten en boze reacties via je klantenservice en laat ons je pakketten afleveren. Door de tracking weet je klant of business relatie waar hij/zij aan toe is. Dit resulteert in een hogere klantvriendelijkheid waardoor je ook weer beter aangeschreven staat voor eventueel nieuwe klanten. Jouw klant tevreden, jij tevreden. Tevens is het koeriersbedrijf Amsterdam op de hoogte van alle ongemakken die zich in een drukke stad afspelen, dus dat is nooit een excuus bij ons.

Snelle levering met Koeriersbedrijf Amsterdam

Een snelle levering is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld, het moet alsmaar sneller en sneller in de huidige wereld. Wanneer een consument ziet dat een product ‘pas’ over 2 of 3 werkdagen leverbaar is, is deze al teleurgesteld. Hierdoor wordt de zorg van pakketten nogal eens over het hoofd gezien, de druk om zo snel mogelijk te leveren wordt steeds groter. Om te voorkomen dat er slecht met jouw producten om wordt gegaan, of erger nog: een pakket voor de voordeur neerzetten terwijl er niemand thuis is, kies je voor ons als dienstverlener. Wij zijn een kleine organisatie en dragen echt zorg voor jouw producten. Deze komen altijd 100% in orde aan bij de ontvanger. Er wordt met respect mee omgegaan en we leveren snel.

Koeriersbedrijf Amsterdam voor een zekere keuze

Met ons heb je een logistieke partner die weet wat er van haar wordt verwacht. We zorgen goed voor jouw pakketten, staan voor een snelle maar verantwoordelijke aflevering en toveren een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Heb je een speciale vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Samen gaan we voor nog betere resultaten voor jouw onderneming!

Ben je goed genoeg geïnformeerd over Koeriersbedrijf Amsterdam dan ben je wellicht ook geïnteresseerd in onze andere diensten, klik hiervoor op een van de onderstaande links: